Käyttöehdot

voimassa 6.8.2021 alkaen


1. Yleistä

1.1. Lasten Juhlien Y-3110994-9 verkkokaupan käyttäjät (jäljempänä "Käyttäjä") sitoutuvat asioimaan verkkokaupassa lain ja näiden käyttöehtojen mukaisesti. Alle 18-vuotiailta on kielletty tilauksen maksaminen luottokortilla.

1.2. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.

2. Muutokset

2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia palveluun.

2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

3. Henkilötiedot ja niiden käyttö

3.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan vuoden ajaksi. Pakollisia tietoja Ovat nimi, hääpäivä ja sähköpostiosoite

3.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

3.3. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

3.4. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

3.5. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

3.6. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

4.1. Käyttäjä sitoutuu käyttämään ladattuja materiaaleja vain omia juhliaan varten.

4.2. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

6. Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

7. Tilauksien käsittely

Ladattavat tuotteet saa heti ladattua ostamisen jälkeen. 14 päivä maksuton valitusoikeus, jolloin tarvittaessa maksu palautetaan.

8. Maksaminen

Valittavissa on klarna tai stripe. maksutavoista ei tule lisämaksua. 


Lastenjuhlat - Hääpalvelu 3110994-9 | © 2021
info.lastenjuhlat@gmail.com
Sivullä käytössä Facebook-pixel  
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!